De Omarmprijs
2021

 Ook op afstand de mooiste
prijs van Nederland

 

Dinsdag 12 oktober

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Omdat we steeds weer een stapje dichter bij de Omarming komen!

De Omarmprijs 2021 belooft weer wat meer richting een echte ontmoeting te gaan. Laten we hopen dat we elkaar deze editie zonder afstand kunnen begroeten en feliciteren. Vorig jaar hebben we door de omstandigheden de weg naar AT5 en dus de televisie gevonden en dat zal ook dit jaar onveranderd blijven. Dus in de week van wereldarmoede zal de Omarmprijsuitreiking weer op televisie, online en hopelijk op locatie plaatsvinden.  

De prijs die bestaande initiatieven beloont omdat zij kansen creëren voor Amsterdammers met een krappe portemonnee. 12 oktober wordt de prijs voor de zevende maal uitgereikt.

Dit jaar zal het programma voor een beperkte groep ‘live’ plaatsvinden en is iedereen verder online welkom om het event te volgen.

Nomineren Omarmprijs 2021

Ben jij of ken jij een initiatief dat:

  • een bijzondere maatschappelijke betekenis vervult en gericht is op armoedebestrijding
  •  in Amsterdam actief is
  • en voor veel mensen het verschil maakt!

Nomineer dan dit initiatief dan voor de Omarmprijs 2021! Je mag zowel je eigen initiatief nomineren of een initiatief ’tippen’ omdat je vindt dat die het verdient om deze prestigieuze prijs te winnen. Wij nemen dan contact met dat initiatief op.

Nomineren kan tot dinsdag 28 september 2021.

Programma

15:00 - 16:00 uur | Omarmprijs live
16:00 - 17:00 uur | Uitreiking Omarmprijs 2021
17:00 uur | Einde

De nominaties

De kanshebbers zijn nog niet bekend, houd de website in de gaten om te weten wie er dit jaar kans maakt op de Omarmprijs 2021.

Terugblik Omarmprijs 2020

 In de categorie ‘Iedereen doet mee’ heeft dit jaar Hebben & Houwen gewonnen, In de categorie ‘Iedereen digitaal’ heeft Eerste Hulp Bij Online gewonnen. En in de categorie ‘Iedereen perspectief’ nam Het Keukencollectief de eerste prijs mee naar huis.

Maar de absolute winnaar van de Omarmprijs 2020, viel in de categorie ‘Gelijke kansen voor kinderen’ en werd het impactvolle initiatief: Studiezalen.

Voor Amsterdammers door Amsterdammers.

×